Vivaldis

"Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven." Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door kandidaten aan een job of een collega te helpen die 100% bij hen past. Een zetje, zeg maar, waardoor kandidaten onbeschrijflijk veel zin krijgen om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat je er zélf van maakt.

VRAAG AAN TORGO


Vivaldis had behoefte aan duidelijkheid over de rol van de clustercoaches binnen hun organisatiestructuur. Het doel was om de verantwoordelijkheden van de leidinggevenden duidelijk af te bakenen en te definiëren, zodat hun rol optimaal kan bijdragen aan het realiseren van de strategische doelstellingen en de organisatie als geheel kan versterken.

ONZE AANPAK


Onze aanpak begon met het creëren van strategische duidelijkheid voor de regionale teams, waarbij we samen met de leidinggevenden heldere strategische doelstellingen formuleerden. Ook de teams zelf werden betrokken door middel van een bevraging om een beter beeld te krijgen van hun interne werking en de perceptie van hun meerwaarde binnen de organisatiestructuur van Vivaldis.

Op basis van deze inzichten werkten we aan het verdiepen en verankeren van de strategische impact van zowel de leidinggevenden als de teams. Dit omvatte onder andere het formuleren van concrete teamdoelstellingen door middel van opdrachtbepalingen en het introduceren van nieuwe rollen met bijbehorende rolomschrijvingen.



"Wat begon als een vraag om doelstellingen en rollen helder te krijgen, bleek al snel een actualisatie van het operationeel model. Torgo heeft dit gefundeerd in het kader en de taal voor/van de medewerkers.

-- Koen Lambrechts, Resourceful humans manager -- 


Vivaldis

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x