Mensura

Mensura is alom bekend in ons land als grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk. Voor organisaties en hun medewerkers leveren zij een beslissende bijdrage aan de ontwikkeling en borging van goede en veilige werkomstandigheden en het voorkomen van verzuim. De impact van Mensura gaat verder dan de werkvloer en breder dan de wettelijke bepalingen die eigen zijn aan een externe dienst. Mensura beoogt via een proactieve aanpak de best mogelijke uitkomsten op vlak van fysiek en mentaal welzijn, inzetbaarheid en productiviteit op de werkplek.


VRAAG AAN TORGO


Nieuwe trends en uitdagingen manifesteren zich bij de klanten van Mensura. De noodzaak om het organisatiemodel hierop aan te passen is een logisch gevolg. De doelstelling van het traject is het uittekenen van een toekomstbestendig organisatiemodel, aangepast aan de vernieuwde strategie van Mensura. Dit omvat zowel een strategische evaluatie, de concretisering en de implementatievoorbereiding in brede dialoog met de medewerkers van Mensura.


ONZE AANPAK 


Torgo werkt in nauw partnerschap met Mensura aan alle structuurcomponenten in het toekomstige organisatiemodel. De bijdrage van Torgo verloopt volgens onze vijf mijlpalen methode, en situeert zich op verschillende niveaus: van de strategische overwegingen bij de structuurkeuzes op directieniveau, tot de pre-implementatie concretisering samen met de medewerkers die dagelijks in het hart van operationele processen werken. Via de gefaciliteerde combinatie van ontwerp- en klankbordgroepen is er voortdurende aandacht voor verandermanagement.


“Je boekt resultaat als iedereen er staat”

 – om dat te realiseren hebben we samen met Torgo de lijnen uitgezet tussen onze strategie en een heldere, werkbare en richtinggevende structuur voor onze medewerkers

-- Michel Verdier,
Strategic implementation --






Torgo heeft ons waardevol inzicht gegeven in hoe we onze vernieuwde strategie konden vertalen naar een aangepast organisatiemodel. Ze houden niet alleen rekening met ons kader, de relevante wetgeving en onze strategische ambities, maar slagen er ook in een goed evenwicht te vinden tussen operationele efficiëntie, flexibiliteit en de verkenning van nieuwe en aanverwante markten of mogelijkheden. Dit biedt ons ruimte voor groei en verdere ontwikkeling op lange termijn.

-- Dr. Gretel Schrijvers, CEO Mensura Group --


Mensura

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x