Luminus

Luminus is een leidende speler in de Belgische energiesector. De strategische ambitie om die rol op te nemen is de laatste jaren enkel gegroeid, en dit doorheen de volledige waardeketen, van energieproductie tot en met het installeren van de meest efficiënte oplossingen op maat van elke klant. Zo bouwt Luminus in België aan een energietoekomst die CO2-neutraal is. Energie is immers de eerste hefboom om de opwarming van de aarde te bestrijden. Op die manier zet Luminus zich in voor het behoud van de planeet in al haar dimensies: klimaat, biodiversiteit, hulpbronnen. 

Tegelijk streven ze ernaar dit te verzoenen met welzijn, zodat iedereen zijn of haar leven ten volle kan beleven. Elektriciteit biedt namelijk de mogelijkheid om te verlichten, maar ook om te leren, te verzorgen, te reizen... kortom, om ons te ontplooien en onze ambities te verwezenlijken.


SAMENWERKING MET TORGO


De samenwerking tussen Luminus en Torgo gaat al vele jaren terug. De HR organisatie van Luminus België zag vanop de eerste rij dat wijzigingen in de organisaties zich met een grote regelmaat aandienden. Daarop lanceerden ze het fit-for-purpose programma, een nieuwe strategische pijler binnen Luminus.


ONZE AANPAK


Dankzij dit programma was er voortdurende aandacht voor uitdagingen en spanningsvelden binnen de organisatie. De eerste stap was het samen ontwikkelen van een trainingsprogramma, courtesy of the Antwerp Management School (AMS), om methodes en concepten rond organisatieontwikkeling aan te reiken aan een brede groep leiders binnen Luminus.

In een volgende fase boden we ondersteuning en begeleiding bij enkele complexe uitdagingen, waaronder het uittekenen van een organisatiestructuur voor een nieuw te bouwen elektriciteitscentrale, de strategie rond nieuwe services en diensten, en de hertekening van knowledge management binnen de organisatiestructuur.



“Torgo delivered us tools and frameworks to develop our organization in a more thorough and goal-oriented way.” 

-- Katleen Daems, Chief Human Resources Officer -- 


Luminus

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x