H.ESSERS

Met een sterk familie-DNA sinds 1928 is H.Essers door drie generaties heen uitgegroeid tot een van Europa’s toonaangevende aanbieders van transport- en logistieke diensten voor sectoren zoals chemie, gezondheidszorg, onderdelen en infrastructuur. H.Essers bereikte dit dankzij zijn ondernemingsdrang, organische groei en strategische overnames. Vandaag de dag telt H.Essers meer dan 7.500 medewerkers verspreid over 89 vestigingen in 18 landen in zowel West- als Oost-Europa. Als familiebedrijf bouwen ze lange- termijnrelaties op met hun klanten, waarbij ze zorg dragen voor zowel hun medewerkers als de wereld om hen heen.


VRAAG AAN TORGO


H.Essers hecht veel waarde aan professionele ontwikkeling binnen hun HR-beleid. De op maat gemaakte ontwikkelingsplannen voor "Successors" garanderen dat toekomstige managementposities optimaal ingevuld worden. Conceptueel denken is een cruciale vaardigheid binnen het traject naar Operations Manager, en daarom wil H.Essers deze competentie versterken met een gerichte opleiding.


ONZE AANPAK 


Torgo biedt een combinatie van theoretische opleiding en praktijkgerichte toepassing om conceptueel denken te versterken bij toekomstige Operations Managers. Tijdens de opleidingsmomenten reiken we een conceptueel raamwerk aan dat in lijn ligt met de nieuwste inzichten en best practices voor management- en organisatieontwikkeling.

We leren deelnemers de connectie te maken tussen strategische doelstellingen en operationele processen, met een sterke focus op strategie-executie. Dit omvat alle essentiële factoren, zoals samenwerking tussen teams, leiderschap en de impact van organisatieveranderingen.

De opleiding is sterk praktijkgericht: deelnemers werken aan een eigen 'case for change'. Deze case kan gericht zijn op het retrospectief analyseren van een bestaand probleem binnen de organisatie, of het prospectief ontwikkelen van een toekomstgerichte roadmap die inspeelt op trends of strategische uitdagingen.

Door een combinatie van theorie en praktijk leert elke deelnemer niet alleen concepten te begrijpen, maar ze ook direct toe te passen binnen de context van H.Essers, wat zorgt voor een duurzame impact op hun rol als Operations Manager.



"Conceptueel denken is een bijzondere vaardigheid die we onze managers willen bijbrengen. Het is cruciaal in de groei van onze operations manager en dus van onze organisatie. Het stelt hen in staat om de krijtlijnen te tekenen voor hun business en hun teams. Torgo biedt een volledig op maat gemaakte opleiding, die past met onze bedrijfscultuur, vertrekkend vanuit een algemeen kader en toegepast op de werkelijke omgeving. Voor ons en onze medewerkers overduidelijk een grote toegevoegde waarde. Stapsgewijs wordt deze vaardigheid bijgebracht op een laagdrempelige en professionele manier met de nodige terugkoppelingsmomenten tussen de deelnemers, Torgo en de manager van de deelnemer.”

-- Michaëla Marti, Manager Learning & Coaching --


H.ESSERS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x